Запис на телефонна измама/ВИДЕО/

Запис на телефонна измама/ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

МВР публикува запис на действителен разговор от опит за телефонна измама.От аудио записа се чува как мъж се представя за полицай  от “Второ РПУ” в София.

Ето действителен разговор от опит за телефонна измама:

Ето действителен разговор от опит за телефонна измама:

Продължават опитите на телефонните измамници по всякакъв начин да въвеждат в заблуждение, представяйки се за служители на МВР! СДВР напомня отново, че единния спешен европейски номер е САМО 112! Той се избира без НИКАКВИ цифри или кодове пред него! Ако Ви заплашват с физическо насилие запазете спокойствие! Веднага се обадете на тел. 112, потърсете помощ от близки или съседи и отидете в най-близкото районно управление на МВР!#СДВРстоличнаЕто действителен разговор от опит за телефонна измама:

Публикувахте от СДВР Столична Полиция в Четвъртък, 31 януари 2019 г.


“Продължават опитите на телефонните измамници по всякакъв начин да въвеждат в заблуждение, представяйки се за служители на МВР! СДВР напомня отново, че единния спешен европейски номер е САМО 112! Той се избира без НИКАКВИ цифри или кодове пред него! Ако Ви заплашват с физическо насилие запазете спокойствие! Веднага се обадете на тел. 112, потърсете помощ от близки или съседи и отидете в най-близкото районно управление на МВР!”съветват от полицията.

Хванаха ало измамници, взели 100 000 лв. от пенсионер

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Пенсионер даде близо 100 000 лв.на ало измамници | НА МОРЕТО Recent comment authors
trackback
Пенсионер даде близо 100 000 лв.на ало измамници | НА МОРЕТО

[…] […]