Полицейска хроника от Бургас и региона- 12 февруари

Полицейска хроника от Бургас и региона- 12 февруари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби. Образувани са седем бързи полицейски производства. Разкрити са 14 престъпления.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Камено по отношение заявения от 37 годишен мъж от Камено грабеж на мобилен телефон на стойност 900 лв., осъществен след като същия употребил голямо количество алкохол, е констатирано, че се касае за инсценировка. Мъжът заявил, че загубил телефона си, но понеже се притеснявал от конфликт с близките си, решил да сигнализира за това, че е ограбен от непознат мъж. При извършените допълнителни полицейски действия мобилния телефон е открит в пълна изправност в тревна площ в района на ул. «Царевец» в Камено в близост до поликлиникато на града. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Камено.

На 07.02.т.г. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение от 44 годишна бургазлийка за това, че през месец ноември миналата година установили липсата на мобилния си телефон. В резултат на полицейските действия е установен извършителя на кражбата – това е 25 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откреднатия телефон. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

Коментари

avatar