Полицейска хроника Бургас и региона- 12 юни

Полицейска хроника Бургас и региона- 12 юни

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : 12 кражби и три ПТП. Образувани са осем бързи полицейски производства. Разкрити са 13 престъпления.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
За времето от 04.06.т.г. до 11.06.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър е проведена специализирана полицейска .Проверени са общо 590 МПС и 1 350 лица. Съставени са общо 252 акта, от които: 3 акта за управление на МПС след употреба на алкохол над 1,2 промила и наркотични вещества, 1 акт за управление на МПС след употреба на алкохол под 1,2 промила, 7 акта за шофиране от неправоспособни водачи, 11 акта за управление на МПС без сключена застраховка «Гражданска отговорност» и 98 акта за други нарушения на Закона за движение по пътищата. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 97 акта. Наложените глоби по фиш са 503.

ПТП :
На 11.06.т.г. около 13.00 ч. на кръстовището на бургаската улица «Янко Комитов» към Mall „Галерия», в посока бул. «Тракия», л.а. «Нисан Примера», с бургаска регистрация, управляван от 36 годишен бургазлия при извършване на ляв завой, не пропуска и блъска пресичащите по пешеходна пътека две пешеходки / майка и дъщеря на 61 и 39 години, и двете от Бургас/, които са прегледани в УМБАЛ – Бургас и освободени за домашно лечение – първата със скъсана връзка на лявата раменна става, а втората с контузни рани на левия лакът, лявата подбедрица и лявото коляно.

На 11.06.т.г. около 14.15 ч. на айтоската улица «Славянска», пред дом № 13, автобус «Ивеко 50 C 13», с бургаска регистрация, управляван от 57 годишен бургазлия, поради движение с несъобразена скорост при преминаване покрай намиращи деца, допуска ПТП с 12 годишна велосипедиска от Айтос, която с фрактура на лявата глезенна става и травма на лявото коляно, е настанена за лечение в болница «Дева Мария», без опасност за живота.

На 11.06.т.г. около 20.00 ч. в района на алеята до хотел-бар «Корнер» в Слънчев бряг, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира електрически скутер на три колела, отдаден под наем на 15 годишен полски турист, отседнал в курортния комплекс. От ПТП леко пострадала 49 годишна сръбска туристка – пешеходка, която с охлузни рани на двата крака и дясната ръка, без фрактури, без опасност за живота, е прегледана в медицински център «Нептун» и освободена за домашно лечение.

Полицейска хроника от Варна и региона- 12 юни

203 нови коли получи МВР / СНИМКИ/

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 12 юни Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 12 юни

[…] Полицейска хроника Бургас и региона- 12 юни […]