Осигуриха удобен достъп за хората с увреждания до сградата на НОИ в...

Осигуриха удобен достъп за хората с увреждания до сградата на НОИ в Бургас

СПОДЕЛИ

Хората с увреждания ще стигат по-лесно и удобно до сградата на НОИ, след като Община Бургас благоустрои района от страната на ул. “Шар планина”. Досега достъпът за гражданите беше затруднен от главния вход от бул. “Стефан Стамболов” заради поставена метална ограда на частен имот.

Ремонтните дейности бяха извършени по разпореждане на кмета Димитър Николов, при който постъпиха много сигнали от хора в неравностойно положение, че до Осигурителния институт се стига много трудно. След поредица разговори бяха взети необходимите мерки за решаването на проблема.

Община Бургас извърши ремонт на тротоара, като настилката е изцяло подновена от страната на блок 89 А. Изградени са необходимите подходи за преминаването на колички. Поставени са ограничителни колчета, които няма да позволяват паркирането на автомобили по пешеходната алея.

Пътната настилка в района също е ремонтирана, което ще улесни достъпа на автомобили, превозващи хора в неровностойно положение. Предстои да бъдат проведени нови разговори между Община Бургас и ръководството на НОИ – Бургас за подобряване на инфраструктурата.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | 28 одобрени проекта в помощ на хората с увреждания в Бургас Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | 28 одобрени проекта в помощ на хората с увреждания в Бургас

[…] Осигуриха удобен достъп за хората с увреждания до сгра… […]