Променят маршрута на още 3 автобусни линии във Варна

Променят маршрута на още 3 автобусни линии във Варна

СПОДЕЛИ

Поради ВиК авария на бул. “Хр. Смирненски” в участъка от МБАЛ “Св. Марина” до кръстовището с ул. “Мир”, от днес 20-ти ноември след 09:30 часа, автобусите по линия 12 посока Аспарухово няма да обслужват спирки “Сотира” и “Медицински комплекс”.

Автобусите по линия 209, посока Владиславово, след сп. “Спортист” ще продължават по бул. “Левски” и ще обслужват спирка “Базар Левски”. Няма да се обслужват спирки: “Сотира”, “Медицински комплекс”, “Военна болница”, “Черноризец Храбър” и “Мир”.

Маршрутните промени са само в посока Владиславово и Аспарухово, въвеждат се до приключване на ремонтните дейности, съобщават от общинската фирма „Градски транспорт“.

В понеделник, 25.11.2019 г., от 8 ч., се въвеждат маршрутни промени в обслужването на линия 409 и няма да се обслужват спирки: “Ген Заимов”,”Писател”,”Хоризонт”. Автобусите ще обръщат пред хотел “Журналист”. Двупосочно ще се обслужват спирки “Дървен мост”, “Изгрев” и “Ален мак”. Промените се въвеждат във връзка с изпълнението на строеж „Частично изграждане, реконструкция и рехабилитация на канализационна мрежа в СО “Ален мак”, гр. Варна, Главен канализационен колектор 3, участък 1.

avatar