ГЕРБ с протестна акция на „Алепу”:Това ли е новият хотел на Мая...

ГЕРБ с протестна акция на „Алепу”:Това ли е новият хотел на Мая Манолова? /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Около 80 симпатизанти и представители от структурите на ГЕРБ в Приморско и Бургас се събраха на протест пред спорния строеж на „подпорна стена“ в местността Алепу.

Начело на протеста бяха кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, кметът на Стара Загора Живко Тодоров, депутатът Димитър Бойчев, Жечо Станков, Галя Желязкова, Ася Пеева, общинският председател на ГЕРБ в Бургас Иван Вълков и други.

Преди дни стана ясно, че така нареченият подпорен хотел има нов собственик и той е брат на член на формацията на Мая Манолова. Става сума за Стоян Василев от Приморско, който е брат на Здравко Василев, известен с участието си в „Биг Брадър“ и кандидат-депутат от листата на „Изправи се! Мутри вън” във 2- ри МИР Бургас. Манолова пък се разграничи от случая, поясни, че новият инвеститор е общински съветник от съвсем друга партия и поиска строежът да бъде разрушен.

Това ли е новият хотел на Мая Манолова?”, питаха протестиращите.

Светът не е виждал подобно нещо – подпорен хотел. Новосформираното мнозинство се опита да придобие чрез поставени лица това чудо на природата и да довърши строежа. Така ли ще управляват занапред?”, коментира бившият шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Баце Recent comment authors
Баце
Гост
Баце

А къде бяха герберастите, когато това недоразумение се строеше?
Къде беше кмета на Бургас, когато строителните и надзорните фирми на шефа на РДНСК Бургас, действаха на строежа въпреки всички правила?
Защо се сетиха сега?
Айде няма нужда от отговори, всички ги знаем…