Безплатни автобуси и без Синя зона в Бургас за Никулден

Безплатни автобуси и без Синя зона в Бургас за Никулден

СПОДЕЛИ

6 декември е най-специалният ден в годината за всички бургазлии. За да могат повече хора да се включат бързо, лесно и с настроение в богатата празнична никулденска програма, Община Бургас и “Бургасбус” ЕООД обявяват безплатни курсове във всички превозни средства от градския транспорт за пиковите часове между 10 и 14 на обяд и вечерта между 17 и 21. През целия ден в автобусите на градския транспорт ще звучи музика от емблематични бургаски изпълнители, а на електронните им табла ще тече надписът “Честит празник!”.

Програма за 6 декември – Никулден и празник на Бургас

Кметът Димитър Николов издаде официална заповед, с която определя 6 декември 2018 година за НЕУЧЕБЕН ден. В никулденската програма има събития, музика и забавления за всяка възраст, така че очакваме освободените от занятия младежи също да участват активно в общоградското тържество.

На 6 декември всеки може да паркира без пари в синята зона, но препоръчваме да използвате повече безплатния градски транспорт, за да бъде движението по-комфортно и свободно за хилядите празнуващи пешеходци.

Дори метеорологичната прогноза за 6 декември е положителна, така че се гответе за един незабравим Никулден!

Коментари

avatar
trackback
Вижте празничната програма на Бургас за Никулден | НА МОРЕТО

[…] […]