Ремонтират сградата на „Рето Надежда“

Ремонтират сградата на „Рето Надежда“

СПОДЕЛИ

Структурата на ГЕРБ-Бургас за пореден път подкрепи сдружение „Рето Надежда“, като подпомогна ремонта на покрива на основната сграда на организацията. Тя се намира в местността Отманли и в нея живеят близо 20 души. Те се лекуват от зависимости към различни психоактивни вещества.

Бургаските депутати от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева на място видяха докъде са стигнали ремонтните дейности, които са към финала си. В последния етап предстои да бъдат положени листове ламарина върху изградената вече конструкция. Дейно участие в ремонта е взел и общинският съветник Стефан Колев, който през изминалите почивни дни е участвал с безвъзмезден труд в ремонтните дейности.

„Помощта, която получихме от ГЕРБ е много навременна и належаща, особено след продължителните валежи миналата седмица. Сградата ни е стара и досега покривът не е бил обект на цялостен ремонт. Имаше течове, които предизвикаха влага и мухъл вътре. След като получихме подкрепа и материали, ще разрешим дългогодишен проблем“, сподели отговорникът на сдружението Пламен Атанасов.

Това е поредният жест на съпричастност към дейността на сдружението от страна на местната структура на партията. Преди време от ГЕРБ-Бургас помогнаха на „Рето Надежда“, предоставяйки залата си за изкуства, култура и политика за провеждане на благотворителна изложба. Със събрани и дарени средства тогава бе ремонтиран покривът на дърводелната на сдружението.

Организацията има офис на на ул. „Цар Калоян“ 33 в Бургас, където се продават мебели и вещи втора употреба. Чрез събраните суми сдружението се самоиздържа.

avatar