Кикбоксьори от цяла Южна България се събират в Пловдив

Кикбоксьори от цяла Южна България се събират в Пловдив

СПОДЕЛИ

115 кикбоксьори от 12 клуба от цяла Южна България ще премерят сили на TERES Sparring Day в неделя в Пловдив.

Бойци от водещите клубове в региона се събират за общо обиграване и „сверяване на часовниците“ преди предстоящите официални турнири от пролетния дял. Всички трениращи кикбокс ще имат възможност да изиграят по два мача с равностоен противник в среда близка до състезателната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечни в подготовката и готови ли са наистина за предстоящите големи турнири.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара и Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Лично националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ Станислав Бахчеванов ще присъства на събитието.

TERES Sparring Day се превърна в традиционно събитие организирано от пловдивския клуб Терес. Преди всяко голямо състезание от няколко години на сам клуба събира всички желаещи от региона.

Най-малкият участник е едва на 7 години, а най-титолованите са световен шампион по кикбокс и световна шампионка по муай тай. Интереса тази година към събитието е рекорден.

Началото на битките е от 10:00 ч.,входът е свободен.

Публикувахте от TERES Gym & Fight Club в Вторник, 7 януари 2020 г.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Най-добрите бойци излизат на ринга във Варна Recent comment authors