Заведение на морето рязко свали цените след обществено недоволство

Заведение на морето рязко свали цените след обществено недоволство

СПОДЕЛИ

Снимки на касови бележки с абсурдно високи цени в черноморския курорт “Албена” бяха разпространени в социалните мрежи и предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи тази година.

С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева”, обясни в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа. Той допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която не е във висок ценови диапазон.

Според собственика на заведението цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса.

Към този момент цените в заведението вече изглеждат по друг начин. Водата  е намалена 11 пъти и струва 1 лв. бутилката. Цените на пиците също са паднали сериозно в разгара на сезона – от около 29 лв., на 12-13 лв.

40 лв. за шезлонг на къмпинг “Черноморец”

 

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | На море у нас или в Гърция? Къде е по-евтино? Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | На море у нас или в Гърция? Къде е по-евтино?

[…] […]