Защо Калин Врачански изчезна от сериала „Братя“?

Защо Калин Врачански изчезна от сериала „Братя“?

СПОДЕЛИ

Героят на Калин Врачански в сериала „Братя” – Борис Донков, така и не се появи във втория сезон, а почитателите на актьора се зачудиха къде изчезна. Говори се, че той е обиден на продукцията, защото колегата му Владимир Михайлов го е засенчил, превръщайки се в любимец на аудиротията. Самият Калин обаче казва, че е зает с други ангажименти.

През последните месеци Врачански усилено се подготвя за главната роля в сценичната адаптация на хитовия мюзикъл „Баща ми бояджията“ в Софийската опера .Когато го поканили да влезе в образа на многодетен родител в мюзикъла, той поискал специални репетиции, за да е сигурен, че ще се справи с пеенето. Най-много се ентусиазирал от факта, че ще работи с деца.

Преди години съм играл в друг мюзикъл, но там имах малка роля. Досега не съм се занимавал професионално с пеене”, каза пред „България днес“ актьорът. Той бил толкова зает да се готви за предстоящата премиера в началото на май, че не му оставало време за други професионални изяви. Такова поне е неговото обяснение за изчезването му от „Братя”.

Хора от екипа на продукцията обаче издават, че това не е единствената причина за отсъствието на Калин. Когато стартира поредицата, той бе най-разпознаваемото лице и звезда на сериала, ала колегата му Владо Михайлов го засенчи и бързо се превърна в любимец на зрителите. Това доста засегнало суетния Врачански и той предпочел да съсредоточи усилията си другаде.

avatar