Започва изграждането на обходния път на Поморие

Започва изграждането на обходния път на Поморие

СПОДЕЛИ

Премиерът Бойко Борисов направи първа копка на обхода на Поморие.
“Всичко е направено с шумозащитни стени. След това ще направим и обхода от “Тракия” директно да се влиза насам, изобщо да не се влиза през кръговото на Бургас. От “Тракия” директно да се отделят и да заминават към Слънчев бряг и Обзор”, каза Борисов.

Участъка е част от първокласния път I-9 Слънчев бряг – Бургас.В строителството на отсечката с дължина 5,8 км, ще се инвестират около 20,6 млн. лв от републиканския бюджет. Пътят ще преминава изцяло по ново трасе и строителните работи по никакъв начин няма да затрудняват трафика през предстоящия туристически сезон.

“След като реализирахме обхода на Ахелой миналата година, сега стартира и ремонтът на участъка в Поморие. Този път беше в окаяно състояние от 30 години”, коментира кметът на Поморие Иван Алексиев.

  Визитата на Бойко Борисов в региона продължава.Той посети строежа на спортната зала „Арена Бургас“,както и сградата на Филхармонията, на която предстои ремонт.

Проверих строителството на новата многофункционална зала в Бургас. Освен спортни събития в нея ще могат да се провеждат конгреси, фестивали и концерти.

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 20 май 2019 г.

Инспекция на строителството на новата многофункционална зала в Бургас

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 20 май 2019 г.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Борисов инспектира строежа на"Арена Бургас" /ВИДЕО/ Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Борисов инспектира строежа на"Арена Бургас" /ВИДЕО/

[…] Започва изграждането на обходния път на Поморие […]