Времето до Цветница: Вятърът отслабва, градусите скачат

Времето до Цветница: Вятърът отслабва, градусите скачат

СПОДЕЛИ
Бургас-Морската градина /Снимка:На Морето.бг
08.04.2020 г.

В сряда облачността над страната ще е незначителна до ясно, с временни увеличения след пладне над планинските и централните райони. Вятърът ще е от североизток-изток, до умерен, след пладне умерен и поривист, в Източна България – до засилен и поривист. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, по Черноморието – до 6-7 градуса, в отделни котловини на Западна България по-ниски – до -2 градуса. Максимални температури – между 14 и 19 градуса.

09.04.2020 г.

В четвъртък вятърът ще е от северозапад-север-североизток, слаб до умерен, по Черноморието – бриз. Минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, в отделни котловини на Западна България по-ниски – до -1 градуса. Максимални температури – между 17 и 22 градуса.

10.04.2020 г.

В петък облачността над страната, преди пладне ще е незначителна до ясно, а след пладне и вечерта – разкъсана, временно до значителна в североизточните райони и по Черноморието. Видимостта ще бъде добра. Вятърът ще е от запад-северозапад до умерен, но около и след пладне умерен, до засилен в Северна България. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса, а максималните – между 19 и 24 градуса.

В събота ще има по-значителни увеличения на облачността, почти без валежи. Минималните температури ще се повишат, дневните слабо ще се понижат.

В неделя температурите ще достигнат 16- 21 градуса.

avatar