Веселин Маринов отмени пролетно си турне /ВИДЕО/

Веселин Маринов отмени пролетно си турне /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Веселин Маринов, който през април трябваше да стартира пролетното си турне “Легенда за любовта”, отложи концертите заради пандемията от коронавируса. Певецът сподели в специално видео, че отначало е бил отчаян от спирането на изявите си и как ще се справят с неговия екип и роднини в кризисната ситуация, съобщава Сигнал.бг.

Пазете се, спазвайте препоръките и слушайте повече българска музика! Обичам българската музика

Gepostet von Веселин Маринов / Veselin Marinov am Mittwoch, 18. März 2020

“Вече няколко дни светът, аз, вие, всички сме вече различни. Имаме един враг, с който трябва да се преборим. Вече всичко и всички сме подвластни на тази трагедия и повече от всякога е нужно да бъдем заедно, да спазваме всички правила, да бъдем стриктни във всичко онова, което решават Правителството, Щабът за борба с кризата” – казва Маринов.

Изпълнителят е осъзнал, че през живота си не е имал никога такова време за своите близки, за себе си, за музиката, която прави и затова призовава всеки да мисли за доброто на другия, за да може бързо да се отървем от това лошо, което навлезе в целия свят.

“Слушайте малко повече българска музика. Имате време да го направите, да осъзнаете, че именно нашата музика, нашите популярни изпълнители могат да ви върнат към спомени, радости, дори и тъга, защото сега имате малко повече време за това. Успех, до пълна победа само след няколко дни” – споделя още той в социалната мрежа.

avatar