Вече строят сцената за най-очакваното лятно събитие в Бургас /СНИМКИ/

Вече строят сцената за най-очакваното лятно събитие в Бургас /СНИМКИ/

СПОДЕЛИ

На Морска гара започна строежът на сцената за най-очакваното лятно събитие-SPICE Music Festival, който ще се проведе на 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас!

На 5 и 6 август 2020 Street Food & Music Festival се настанява на Пристанище Бургас с музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки. Входът за двата дни е свободен!

За музикалната програма ще се погрижат рок кралицата Милена, купонджиите от Джанго Зе, Ицо Хазарта, участниците в “Гласът на България” – Кристина Дончева и Илин Папазян, както и младата певица MINNA. Фестивалната програма ще приключва с диджей партитата на DJ Ramsey Herkules и DJ Chichanes, както и с лятно кино под звездите с филмите “Сент Амур” и “Кухня: Последната битка”.

В края на седмицата фестивалната зона ще стане част и от SPICE Music Festival, който поема щафетата на 7, 8 и 9 август 2020 отново на Пристанище Бургас. На тези дати достъпът до Street Food зоната ще е възможен само за притежатели на билет за SPICE Music Festival.

На 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас на сцената ще се качат Las Ketchup,
LayZee aka Mr. President, Lou Bega, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman,
Rozalla, Sonique, Black Box, C-Block, C+C Music Factory, Corona, Maxx,
Technotronic, Culture Beat, Double You, Kosheen, Nana, Vengaboys и Masterboy & Beatrix Delgado
.

ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ И ПРОГРАМА ВИЖТЕ ТУК

Фестивалът ще се проведе при строги мерки за сигурност и безопасност и с ограничен капацитет . Фестивалната зона ще има регулирана схема за движение с предварително уточнени входове и изходи и табели с инструкции, а потокът от хора ще бъде регулиран от охрана.

Готови ли сте за SPICE Music Festival? 🔥

Остават само #3ДНИ до SPICE Music Festival 2020 😱😱😱👉 Вчерашният ден беше изключително ползотворен – подготвяме усилено фестивалната зона, за да се забавляваме като за последно с любимите ни артисти от 90-те 🔥ℹ Още утре фестивалната зона отваря врати за Street Food & Music Festival 2020 – Бургас – входът е свободен, а храните и напитките ще са неповторими – заповядайте!👉👉👉 Очакваме те на 07, 08 и 09 август – ще бъде СТРАХОТНО 😍☀🌊

Gepostet von SPICE Music Festival am Montag, 3. August 2020

avatar