Валя Ахчиева става баба

Валя Ахчиева става баба

СПОДЕЛИ

Журналистката Валя Ахчиева е в очакване на бебе, доверяват нейни бивши колеги от БНТ.

Според очевидци 33-годишният син на водещата и приятелката му чакат първи наследник. Съвсем наскоро двамата били забелязани на посещение в известна столична АГ клиника. Въпреки, че кандидат-снахата на Ахчиева носела широки дрехи, под тях се виждало издуто коремче. Какъв ще бъде полът на бебето, младото семейство пазело в тайна. 58-годишната телевизионерка била готова да сменя памперси и се вълнувала от новото си амплоа на баба. 

Докато беше без работа, Валя имала много повече свободно време и дейно се включила с помощ към младите. Това обаче щяло да е временно, тъй като намеренията й били да продължи да работи интензивно.

Припомняме, че през септември Софийският районен съд отмени дисциплинарното наказание „предупреждение за уволнение“ на журналистката. Наказанието й беше наложено от бившия генерален директор на медията Коко Каменаров в края на февруари, а малко след това бе свалено нейното предаване „Открито“, което се излъчваше от 17 години в ефира на БНТ. 

Сега Ахчиева е възстановена на работа като БНТ трябва да й плати 360 лв за хонорар на адвоката й и други 80 лв разноски по делото за държавна такса. „Не коментирам решението на съда преди втора инстанция“, лаконична бе журналистката. 

Междувременно новият шеф на БНТ Емил Кошлуков обяви конкурс за предаване за разследваща журналистика. Според мълвата Ахчиева също е подала своята концепция и участва в конкурса, пише Ретро.

avatar