Трагедия в Приморско: Младеж загина на водна пързалка в аквапарк

Трагедия в Приморско: Младеж загина на водна пързалка в аквапарк

СПОДЕЛИ
Сблъсък при спускане по пързалката "Цунами" в аквапарка в Приморско е довел до смъртта на 18-годишния младеж, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

18-годишно момче е загинало при спускане от водна пързалка в аквапарк”Аква Планет” в Приморско, съобщиха от МВР.

На 08.08.т.г. около 15.09 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в аквапарка в града, при който тежко ранени са двама 18 годишни младежи от компания, летувала на квартира в Приморско – единият от младежите е старозагорец, а втория от с. Кирилово, обл. Стара Загора.

Младежите пострадали при спускане по атракцията „Цунами“. Единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея. Откарани са с екип на „Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас, като 18 годишния младеж от с. Кирилово, въпреки оказаната му медицинска помощ, починал от нараняванията си, а старозагореца след преглед в УМБАЛ – Бургас е подписал декларация за отказ от хоспитализация и напуснал болницата.

Към момента продължава огледа на местопроизшествието. Иззети са видеозаписи от камерите в Аквапарка „Аква Планет“. Разпитват се свидетели на инцидента. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Затвориха аквапарка в Приморско след инцидент със загинал младеж Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Затвориха аквапарка в Приморско след инцидент със загинал младеж

[…] […]