Шестзнаци празнуват 50 – годишен юбилей /ВИДЕО/

Шестзнаци празнуват 50 – годишен юбилей /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

На 11 януари 1974 година едно раждане в болницата Mowbray в Кейптаун се превръща в най-голямата световна новина. 25-годишната Сюзън Розенковиц дава живот на трима сина и три дъщери. Бебетата са родени месец по-рано с общо тегло от 10,4 кг. Изненадващият им брой обаче е установен едва 10 дни по-рано.

И така в студения зимен ден с цезарово сечение на бял свят идват Дейвид Питър (2020 грама), след него най-мъничката – Николет Ан (1260 грама), Джейсън Соломон (2080 грама), Ема Луис (1260 грама), Грант Винсънт (1880 грама) и последна изплаква Елизабет Ребека (1980 грама). 

След съобщението за раждането на шестзнаците журналисти от цял свят пристигат в ЮАР. 

Трите момиченца и трите момченца остават в болницата още месец, докато наддадат на тегло, но неонатолозите са категорични, че те нямат никакви здравословни проблеми. 

Години по-късно Грант е единственият, който живее в Кейптаун. Той има фирма, организираща детски рождени дни. Николет или Ники е гримьорка, която пътува постоянно между Кейптаун и Лондон. Ема, която също е гримьорка, но и фризьор, живее постоянно в британската столица, а Елизабет – стилист, се е установила в Кент. Дейвид, който живее в Австралия, и Джейсън, който пък е в Ирландия, работят в сферата на информационните технологии. 

Той и останалите му братя и сестри имат успешни кариери и прекрасен живот, а Грант допълва, че най-голяма заслуга за това имат родителите им Колин и Сюзън, които се разделят през 1989 г.

Да отгледаш едно или две деца е трудно, а да се грижиш, отгледаш и възпиташ 8 е огромно предизвикателство“, категоричен е мъжът.

avatar