Ромска фамилия посрещна новороден наследник с хеликоптер и каляска/ВИДЕО/

Ромска фамилия посрещна новороден наследник с хеликоптер и каляска/ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Като в приказка – с хеликоптер и гиздава карета бе посрещнат новороденият Асан Паша в прословутия пловдивски квартал Столипиново. Нестандартният екскорт бе организиран от дядото на бебето – Асен Карагьозов. Детето е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава Trafficnews.bg. Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер.

Машината излита от площадката на УМБАЛ “Св. Георги”, а в нея са пътували родителите с новороденото. След това тя каца на стадион “Рома”, който се намира близо до Столипиново, а там се появява бляскава карета, която да откара младите родители и новородения Паша на пищно тържество в негова чест.

Шатри, силна музика и кючеци бяха блокирали булевард “Марица” заради празненството вчера. То обаче бе прекратено около 17 часа заради оплакванията на недоволни граждани.

Проверка е установила, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. Но роднините на Асан Паша твърдят друго: “Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали полета и са дали позволение за летене, кацане и излитане на хеликоптера”, казват те.

avatar