Рибният фестивал в Царево привлече туристи и през септември /СНИМКИ И ВИДЕО/

Рибният фестивал в Царево привлече туристи и през септември /СНИМКИ И ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

За осма поредна година Царево събра на едно място любители на рибата, бирата и забавлението на традиционния Рибен фестивал.Тазгодишното издание на празника бе едно от най-посетените до момента. Пристанището в Царево се оказа тясно за всички желаещи да се включат в събитието.

Началото на празника бе дадено още в ранния следобед с DJ парти.
Лицето на фестивала – Ути Бъчваров отново направи показно със своите виртуозни кулинарни изпълнения, като зарадва присъстващите с миди с ориз по оригинална местна рецепта – по царевски.

Вижте видео от празника в Царево.

РИБЕН ФЕСТ – ЦАРЕВО 2018

15 ХИЛЯДИ ИЗПРАТИХА ЛЯТОТО НА РИБНИЯ ФЕСТ В ЦАРЕВО Вижте още тук:https://namoreto.bg/ribniyat-festival-v-tsarevo-privleche-turisti-i-prez-septemvri-snimki-i-video/

Публикувахте от НА МОРЕТО / namoreto.bg в Неделя, 9 септември 2018 г.

Хиляди порции с дарове от морето бяха раздадени на гостите на фестивала от Ути и неговия екип.

5 отбора мериха сили в изключително атрактивното и вкусно състезание по приготвяне на рибена чорба.Журито в състав Ути Бъчваров, отец Стоян и кметът-домакин на събитието Георги Лапчев имаха нелеката задача да изберат коя е най-вкусна.

Общо отборите, които взеха участие в кулинарното състезание бяха пет – депутати от ГЕРБ – Бургас, отбор от Шумен, Пожарникари – Царево и участници в състезанието по подводен риболов.

Участието на народните представители от ГЕРБ-Бургас в царевския рибен фест се налага като традиция. Преди година грабнаха първата награда.

Първи тази година се класира местния отбор на училище „Никола Вапцаров”.Отборът на ГЕРБ и приятели грабнаха специалната награда заедно с представителите на Шумен (Овелгард).

Журито в състав Ути Бъчваров, отец Стоян и кметът-домакин на събитието Георги Лапчев имаха нелеката задача да изберат най-вкусната рибена чорба, приготвена по оригинална рецепта.

След като бяха готови, всички участници в кулинарната фиеста раздадоха ястията на гостите на Рибния фест.

Водещ на събитието бе Део, който си партнираше с известния телевизионен кулинарен водещ Ути Бъчваров.

За доброто настроение на публиката,музикалните поздрави бяха от Нели Петкова, Павел и Венци Венц и гост изпълнителя от съседна Гърция -Андреас.Те пяха на специална сцена, изградена изцяло в морето.

За финал на събитието присъстващите станаха свидетели на впечатляващо светлинно шоу, а кметът Лапчев обеща и догодина Царево да бъде домакин на най- вкусния и забавен фест по Черноморието.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ РИБЕН ФЕСТ – ЦАРЕВО 2018.

            

avatar