Премиерът иска оставката на председателя на БФС Борислав Михайлов

Премиерът иска оставката на председателя на БФС Борислав Михайлов

СПОДЕЛИ

Правителството преустановява отношенията си с Българския футболен съюз до подаване на оставка на председателя на БФС Борислав Михайлов, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на брифинг в Министерски съвет.

“След вчерашните инциденти премиерът разпореди от днес нататък преустановяваме всяко отношение с футболния съюз, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов като председател на БФС”, допълни още Кралев.

“След вчерашната позорна загуба на българския национален отбор и предвид лошите резултати на футбола ни, разпоредих на министър Красен Кралев държавата да прекрати всякакви отношения с БФС, включително и финансови, до оттеглянето на Борислав Михайлов от поста”, , написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Фейсбук.

Снощи България загуби от Англия с 0:6 европейската си квалификация, като загубата е рекордна за България в домакински мач.

Медийният директор на Българския футболен съюз Христо Запрянов съобщи, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | ГДБОП влезе в офисите на Българския футболен съюзНА МОРЕТО | Боби Михайлов подаде оставка от БФСНА МОРЕТО | Борис Джонсън обвини България в расизъм Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Борис Джонсън обвини България в расизъм

[…] […]

trackback
НА МОРЕТО | Боби Михайлов подаде оставка от БФС

[…] […]

trackback
НА МОРЕТО | ГДБОП влезе в офисите на Българския футболен съюз

[…] […]