Полицейска хроника от Бургас и региона – 27 ноември

Полицейска хроника от Бургас и региона – 27 ноември

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби и два пожара. Образувани са три бързи производства. Разкрити са седем престъпления. 

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

Служители от Районно управление – Руен образували бързо производство срещу 45 годишен мъж от с. Череша за това, че на 26.11.т.г. около 12.26 ч. в района на разклона за с. Вресово, общ. Руен, управлявал л.а. «Ауди А 6», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2,41 промила. Водачът е задържан за срок от 24 часа.

ПОЖАРИ :

На 26.11.т.г. около 01.15 ч. в Районно управление – Карнобат е получено съобщение за пожар, възникнал в частна къща, разположена на карнобатската улица «Пейо К. Яворов», собственост на 49 годишен мъж. Огънят е потушен от един противопожарен екип. От инцидента няма пострадали. Не са установени следи от умишлен палеж. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Карнобат.

На 26.11.т.г. около 17.40 ч. в Районно управление – Айтос е получено съобщение за горящ лек автомобил «Опел Астра», с бургаска регистрация, собственост на 50 годишен бургазлия, паркиран на айтоската улица «Станционна» до бл. 6. От инцидента автомобила изгорял напълно. Огънят е потушен от един противопожарен екип. При извършения оглед не са установени данни за умишлен палеж. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

avatar