Полицейска хроника от Бургас и региона – 27 февруари

Полицейска хроника от Бургас и региона – 27 февруари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба. Образувани са пет бързи полицейски производства. Разкрити са 19 престъпления. 

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на бързите полицейски действия на служители от Районно управление – Айтос по отношение кражбата на 80 м. оградна мрежа на стойност около 250 лв. от земеделски имот, разположен в местността „Могилата“, осъществена на 03.02.т.г., е установен извършителя на деянието – това е 46 годишен мъж от Банкя, обл. София, който върнал откраднатата вещ. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Служители от Районно управление – Камено установили извършителите на кражбата на акумулатор 55 амперчаса, собственост на 57 годишен мъж от с. Трояново, осъществена от двора на къщата му – това са 18 годишен криминално проявен мъж от с. Трояново, общ. Камено и 16 годишен младеж от същото село, които направили пълни самопризнания. Акумулаторът е върнат на собственика. Работата по цялостно документиране на престъплението продължава от служители на Районно управление – Камено.

На 26.02.т.г. около 15.00 ч. в района пред бл. 41 в ж.к. „Изгрев“, служители от Второ Районно управление – Бургас извършили проверка на 21 годишен криминално проявен бургазлия, като намерили и иззели хартиена свивка и саморъчно свита цигара със суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло 5 гр. При проверка в жилището на бургазлията, разположено в блока е открита пластмасова кутия със суха зелена тревна маса / канабис/ с тегло 15 гр. Бургазлията e задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Служители от Първо Районно управление – Бургас извършили проверка на 55 годишен криминално проявен бургазлия, като в дома му, разположен на ул. „Любен Каравелов“, намерили и иззели суха зелена тревна маса / канабис/ с общо тегло от около 15 грама, както и електронна везна. Работата по цялостно документиране на случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

На 26.02.т.г. около 16.00 ч. в автосервиз, разположен в землището на с. Равда, служители от Районни управление – Несебър и Поморие извършили проверка на 29 годишен старозагорец – собственик на обекта, като намерили и иззели суха зелена тревна маса / марихуана/ с общо тегло от около грама 30 грама. Старозагорецът е задържан със заповед за задържане със срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 27 февруари Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 27 февруари

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона – 27 февруари […]