Полицейска хроника от Бургас и региона – 26 февруари

Полицейска хроника от Бургас и региона – 26 февруари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба и две други криминални престъпления. Образувани са пет бързи полицейски производства. Разкрити са осем престъпления. 

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

         Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на портмоне със сумата от 500 лв., дебитна карта и лични документи, собственост на 68 годишна бургазлийка, осъществена на 19.02.т.г. в УМБАЛ – Бургас – това е 32 годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

         На 25.02.т.г. около 19.35 ч. на кръстовището на бургаските улици „Демокрация“ и „П.К.Яворов“ за проверка е спрян л.а. „Ситроен“, с бургаска регистрация, управляван от 42 годишен бургазлия, като е констатирано, че същият шофира след употреба на наркотични вещества / пробата е била положителна за употреба на канабис, амфетамин, метамфетамин или метадон/. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

         На 25.02.т.г. около 23.35 ч. в района на кв. „НХК“ в кв. „Долно Езерово“ служители от Второ Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. „Пежо 207“, с бургаска регистрация, управляван от 32 годишен бургазлия, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация – 2,10 промила. Водачът е задържан  за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ДРУГИ :

На 25.02.т.г. около 09.50 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение от 42 годишен бургазлия за това, че за времето от 17.02.т.г. до 25.02.т.г., чрез прерязване в основата са унищожени 36 плодни дръвчета и 21 лози, отглеждани в овощна градина край кв. «Лозово». По данни на собственика стойността на нанесените щети е в размер на 1 000 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 26 февруари Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 26 февруари

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона – 26 февруари […]