Полицейска хроника от Бургас и региона – 22 януари

Полицейска хроника от Бургас и региона – 22 януари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби и две ПТП. Образувани са две бързи производства. Разкрити са пет престъпления. 

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

Служители от Участък «Победа» при Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на части от заваръчен апарат и метални отпадъци от частен двор, разположен на ул. «Велека» – това е 29 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

На 21.01.т.г. в района на бл. 14 в к-с «Меден Рудник», служители от отдел «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас задържали 31 годишен криминално проявен и осъждан мъж от с. Братово, който на 05.01.т.г. отнел противозаконно лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация / автомобилът е открит в стопански двор в с. Братово/. Мъжът направил пълни самопризнания. По случая е образувано досъдебно производство.

ПТП :

На 21.01.т.г. около 11.18 ч. на кръстовището на бургаските улици «Транспортна» и «Димитър Аврамов», срещу магазин «Лидл», л.а. «Пежо Партнер», с бургаска регистрация, управляван от 43 годишен мъж от с. Крушевец, при извършване на ляв завой отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходна пътека 75 годишна бургазлийка, която получила контузия на лявата ръка, без опасност за живота.

На 21.01.т.г. около 15.45 ч. на кръстовището на бургаските улици «Тодор Александров» и «Цар Калоян», лек автомобил «Фиат Пунто», с русенска регистрация, управляван от 32 годишен бургазлия, поради неспазване на дистанция блъска намаляващия скоростта пред него лек автомобил «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 52 годишна бургазлийка, която с контузия на шията, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение.

avatar