Полицейска хроника от Бургас и региона- 21 ноември

Полицейска хроника от Бургас и региона- 21 ноември

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба и две други криминални деяния. Образувани са шест бързи полицейски производства. Разкрити са 11 престъпления.  

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 20.11.т.г. на територията, обслужвана от Районно управление – Несебър, е проведена специализирана полицейска операция за предотвратяване и разкриване на престъпления против собствеността. В помещения в промишлената зона на Несебър и с. Кошарица са задържани седем криминално проявени мъже / 24 годишен от Севлиево, петима мъже от с. Кошарица на възраст между 22 и 45 години и 33 годишен мъж от Сливен/. Намерени и иззети са 11 мобилни телефона, таблет и две моторни резачки, за които мъжете не представили документи за произход. Събраните до момента материали са докладвани в Районна прокуратура – Несебър.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Царево по отношение кражбата на лични документи и сумата от 500 лв., собственост на 39 годишен мъж от Ахтопол, осъществена на 16.10.т.г. от дома му в Ахтопол, е установен извършителя на деянието – това е 16 годишен младеж от Ахтопол, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на телевизор, отнет за времето от 01.00 ч. до 05.30 ч. на 14.11.т.г. от частен дом, ул. „Ален мак” в к-с „Меден рудник” – това е 24 годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал отнетата вещ. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение кражбата на мобилен телефон, отнет около 10.40 ч. на 23.08.т.г. от плажа до спасителен пост №1 в кв. „Крайморие”, е установен извършителят на деянието – това е 18 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал отнетата вещ. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 21 ноември Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 21 ноември

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона- 21 ноември […]