Полицейска хроника от Бургас и региона- 14 януари

Полицейска хроника от Бургас и региона- 14 януари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби, едно друго криминално престъпление и едно ПТП. Образувани са седем бързи полицейски производства. Разкрити са 12 престъпления.  

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на полицейските дейстия на служители от Районно управление – Средец по отношение кражбата на печка с твърдо гориво, ел. бойлер, прахосмукачка, кафе машина, телевизор и други дребни вещи, осъществена на 03.01.т.г., чрез взломяване на прозорец от дървена дограма от частен дом в с. Дебелт, собственост на 49 годишен мъж от Средец, е установен извършителя на деянието – това е 48 годишен криминално проявен мъж от с. Дебелт, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая поръджлава.

Служители от Първо Районно управление – Бургас установили извършителката на кражбата на мобилен телефон на стойност 190 лв., осъществена в момент на безнадзорност на 07.12.м.г. около 13.00 ч. от информационния център на Община – Бургас, разположен на ул. „Богориди“ – това е 50 годишна българка, живееща в Гърция. Жената направила пълни самопризнания и върнала откраднатия мобилен телефон. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на сумата от 40 лв. от купето на л.а. „Мазда Демио“, с хасковска регистрация, ползван от 53 годишен мъж от с. Атия, осъществена на 10.01.т.г.  около 17.30 ч., е установен извършителя на деянието – това е 19 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите пари. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12.01.т.г. в Районно управление – Камено  е получено съобщение от 50 годишен мъж от Камено за това, че около 08.30 ч. на същата дата установил липсата на автомобила си „Нисан Микра“, с бургаска регистрация, паркиран отключен на улица „Пирин“ с ключовете в него. Автомобилът е открит изоставен на ул. „Струма“ в Камено. В резултат на предприетите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 18 годишен криминално проявен мъж от Камено, който направил пълни самопризнания. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ПТП :

На 13.01.т.г. около 12.50 ч. на айтоската улица „Лясковско шосе“ №1, л.а. „Хюндай Гетц“, с бургаска регистрация, управляван от 18 годишна айтозлийка, движещ се от с. Лясково към Айтос, поради движение без необходима дистанция, застига и блъска движещия се отпред л.а. „Опел Корса“, с бургаска регистрация, управляван от 56 годишен бургазлия. От ПТП пострадали : 51 годишната пътничка от л.а. „Опел Корса“ / получила неврологичен шок, прегледана и освободена за домашно лечение/ и 18 годишната пътничка от л.а. „Хюндай Гетц“ / получила контузия на главата, прегледана и оставена за наблюдение в отделение „Неврохирургия“ към УМБАЛ – Бургас/. 

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 14 януари Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 14 януари

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона- 14 януари […]