Полицейска хроника от Бургас и региона – 11 февруари

Полицейска хроника от Бургас и региона – 11 февруари

СПОДЕЛИ

За изминалите три денонощия на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : един грабеж, една кражби, едно друго криминално деяние и едно ПТП. Образувани са две бързи полицейски производства. Разкрити са 14 престъпления.

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на портфейл, собственост на 78 годишна бургазлийка, съдържащ сумата от 15 лв. и две дебитни карти / от едната, от които впоследствие са извършени неправомерни транзакции на обща стойност 1 700 лв./, осъществена на 11.01.т.г. около 11.45 ч. в аптека, разположена на ул. „Оборище“, е установен извършителя на деянието – това е 41 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Служители от Районно управление – Айтос установили извършителя на палежа на л.а. „Мерцедес C 220 CDI“, ползван от 22 годишен айтозлия, осъществен на 05.02.т.г. около 23.40 ч. в района на айтоската улица „Георги Кондолов“ – това е 22 годишен криминално проявен мъж от с. Поляново, общ. Айтос, който направил пълни самопризнания. С прокурорско постановление срока на задържането му е удължен до 72 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на мъжа продължава от служители на Районно управление – Айтос.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение взломните кражби на монетници от две кафе-машини, поставени на улиците „Иван Богоров“ и „Пробуда“, при което общата стойност на нанесените щети е в размер на около 2 100 лв., осъществени на 03.01.т.г., са установени извършителите на деянията – това са двама криминално проявени бургазлии на 25 и 27 години, които направили пълни самопризнания. Работата по случаите продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 10.02.т.г. около 10.30 ч. в Районно управление – Камено е получено съобщение от 37 годишен мъж от Камено за това, че около 01.00 ч. в района на ул. «Царевец» № 16 в Камено, след като употребил голямо количество алкохол, е ограбен от непознат мъж, който му отнел мобилен телефон на стойност 900 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Камено.

ПТП :

На 09.02.т.г. около 07.05 ч. на автомагистрала «Тракия», км. 311+200 в посока София, поради движение с несъобразена с интензивността на трафика и състоянието на автомобила скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела и преобръщайки се извън пътното платно, л.а. «БМВ 530 Д», със старозагорска регистрация, управляван от 35 годишен старозагорец, който получил леки наранявания. Пострадала и неговата спътничка – 31 годишна старозагорка, която с охлузвания и прорезна рана на главата, е прегледана в ямболската болница и освободена за домашно лечение.

Убийство във варненско село, има задържан

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Убийство във варненско село, има задържан | НА МОРЕТО Recent comment authors
trackback
Убийство във варненско село, има задържан | НА МОРЕТО

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона – 11 февруари […]