Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 януари

Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 януари

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : две кражби, едно друго криминално престъпление и едно ПТП. Образувани са шест бързи полицейски производства. Разкрити са десет престъпления.  

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

Служители от Районно управление – Средец установили извършителя на кражбата на 30 метални тръби ф50, използвани за колове за придържане на лозово насаждение от 80 годишен бургазлия в дворното му място в с. Белила, общ. Средец – това е 67 годишен криминално проявен мъж от Средец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В резултат на полицейските действия на служители от Второ Районно управление – Бургас по отношение кражбата на дебитна карта, собственост на 37 годишен бургазлия, осъществена на 20.12.м.г., от която впоследствие са извършени три транзакции за сумата от общо 840 лева, е установен извършителя на престъплението – това е 39 годишен криминално проявен и осъждан мъж от с. Равнец, който е задържан за срок до 24 часа. Мъжът направил пълни самопризнания. Работата по случая продължава.

ПТП :

На 09.01.т.г. около 18.43 ч. в района на кръстовището до бл. 131 в ж.к. „Меден Рудник“, водачът на л.а. „Хонда Джаз“, с бургаска регистрация – 40 годишен бургазлия, предприемайки десен завой, отнема предимството на пресичащия 17 годишен пешеходец от Бургас, като допуска пътен инцидент с него. Пешеходецът с контузия на главата и два счупени зъба, без опасност за живота, е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 10 януари Recent comment authors
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона- 10 януари

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 януари […]