Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 октомври

Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 октомври

СПОДЕЛИ

За изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Бургас са регистрирани : една кражба, едно друго криминално деяние и едно ПТП. Образувани са четири бързи полицейски производства. Разкрити са четири престъпления.  

РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение грабежа на сумата от 390 лв., осъществена на 06.10.т.г. около 23.30 ч. на бургаската улица «Чаталджа» в близост до бензиностанция «ЛУКОЙЛ» спрямо 34 годишен айтозлия, е установен и задържан извършителя на деянието – това е 19 годишен криминално проявен бургазлия, който направил пълни самопризнания. Проведени са допълнителни процесуално-следствени действия / разпитани са очевидци и е направено разпознаване/. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Служители от Второ Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на мобилен телефон, собственост на 45 годишна бургазлийка, осъществена на 26.06.т.г. около 11.00 ч. в двора на НОИ – Бургас – това е 19 годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия телефон. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.

ПТП :

На 08.10.т.г. около 19.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Цар Симеон» и «Хан Аспарух», л.а. «Рено Сценик», с бургаска регистрация, управляван от 38 годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащия по пешеходна пътека 45 годишен пешеходец, който с фрактура на пръстите на десния крак, без опасност за живота, е прегледан и освободен за домашно лечение.

Коментари

avatar
trackback
НА МОРЕТО | Полицейска хроника от Варна и региона – 10 октомври

[…] Полицейска хроника от Бургас и региона- 10 октомври […]