Плажна кърпа с лика на ген.Мутафчийски -хит в Слънчев бряг

Плажна кърпа с лика на ген.Мутафчийски -хит в Слънчев бряг

СПОДЕЛИ

Мечтата на много домакини да легнат с генерал Венцислав Мутафчийски вече се сбъдна.

Директорът на ВМА и председател на Националния оперативен щаб може да докосне тялото на всеки благодарение на бизнес нюха на производители на плажни кърпи. Ликът на Мутафчийски, популярните му реплики “Да не излиза!” или “Ти къде?!” вече също са част от плажната мода на Слънчев бряг.

За находката разказа половинката на топимитатора на Елвис Пресли – Цецо Елвиса, Мариела Нейкова.

Генералът вече се появи върху торти, чорапи, великденски яйца, татуировки, прически, стикери и бисквитки, но находчиви производители на плажни пособия решили да поставят лика му върху кърпите.

Мутафчийски като пешкир се харчи между 15 и 25 лева, в зависимост от това на коя сергия попадне туристът. Кърпите са различни видове, като Мутафчийски на едни от тях позволява плаж, а на други – не.

Според изявленията, публикувани на пешкирите, генералът щедро разрешава плажуване на Слънчев бряг, тъй като засега там все още нямало туристи. На другите кърпи обаче Мутафчийски ядосано пита летовниците накъде са тръгнали, при положение че заразените с коронавирус се увеличават с всеки изминал ден.

Кърпите представят Мутафчийски без маска, но с военната униформа, смеят се летовници. По думите на Мариела Нейкова шегата си заслужава и тя дори позира с кърпата “Ти къде?!”, която си купила от сергийка на родното Черноморие.

avatar