Намериха мъртъв сина на певеца Боби Браун /ВИДЕО/

Намериха мъртъв сина на певеца Боби Браун /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Боби Браун младши – 28-годишният син на певеца Боби Браун, е намерен мъртъв в Лос Анджелис, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Говорителят на лосанджелиската полиция Джеф Лий, цитиран от “Лос Анджелис таймс”, е съобщил, че нейни служители са открили тялото на Браун младши в дом в Енсино, след като са се отзовали на спешно повикване.

Боби Браун младши е обявен за мъртъв на мястото на инцидента. Според полицията няма данни за насилствено причиняване на смъртта му. Повече подробности не се съобщават.

Браун младши е син на Боби Браун и Ким Уорд. Смъртта му е поредното нещастие в семейството на певеца. През 2012 г. бившата му съпруга, легендарната певица Уитни Хюстън, беше намерена удавена в банята на хотелска стая в Бевърли хилс.

Дъщерята на Боби Браун и Уитни Хюстън, Боби Кристина Браун беше намерена в безсъзнание във ваната в дома й в покрайнините на Атланта през януари 2015 г. 22-годишната Браун почина през юли същата година, след като прекара шест месеца в кома.

Ник Гордън, бившият партньор на Боби Кристина Браун, когото близките й обвиняваха за смъртта й, почина на 30-годишна възраст в началото на годината.

avatar