Най-новата звезда на хоризонта- Врачка Илия идва в Бургас

Най-новата звезда на хоризонта- Врачка Илия идва в Бургас

СПОДЕЛИ

Искате да узнаете правилните тенденции за вселенски правилно хранене? Искате да разрешите проблемите си и да не губите чорапите си като промените храненето си?

Специално за всички вас на 5 август 2020 в Бургас извънредно и ексклузивно ще се телепортира един истински естрасенсуален комедиант, който е готов на всичко, за да намери решение на проблемите ви – Врачка Илия!

🛸 Врачка Илия се телепорира на Street Food & Music Festival 2020 – Пловдив

🔮🔮🔮 Врачка Илия е уникален комедиен феномен, за който тепърва ще се говори по света и у нас! 🌎🚀🛰🧿💫🛸 И имаме невероятния късмет да видим Врачка Илия на живо, защото ще се телепортира ексклузивно на Street Food & Music Festival 2020 – Plovdiv, за да намери решение на най-заплетените ви казуси и да излекува всичките ви липси на чувство за хумор! 🤹‍♂️💈 Ако сте готови за нечувани до сега междупланетарни и екстрасенсуални съвети за правилно хранене от извънземен тип или просто отдавна не сте се смяли от сърце, Врачка Илия ще ви очаква с всичките си атрибути за гледане на 25 юли 2020 от 19 ч. на пл. Централен в Пловдив! 🃏🧻🐚💫⚡️🔮 Както вече сте разбрали, това няма да е обикновена среща и определено ще я помните дълго!💎Затова не пропускайте възможността да чуете отговорите на най-важните си въпроси директно от Врачка Илия 👉👉👉 https://bit.ly/3gDuMdR

Gepostet von Street Food & Art Festival "Кино и Храна" am Freitag, 10. Juli 2020

Врачка Илия ще ви даде полезни съвети за правилно хранене от извънземен тип и паралелно с това ще ви излекува от комедиен дефицит като запълни всички ваши липси на чувство за хумор!

Врачка Илия знае точната рецепта и пропорции за това как да променим живота си, как да забъркате наличните си чакри в една хумористична смес и след това от нея да замесите бъдещето си! И всичко това – в пълен синхрон с Млечния път!

И това не е всичко! Врачка Илия пристига в Бургас най-верните си атрибути, с които може да разгадае всеки заплетен казус и да реши всички нерешени казуси във Вселената – трипластова тоалетна хартия, говорещ рапан, магическа топка и вълшебни карти! Вие избирате на какво искате да ви гледа Врачка Илия!

Както вече сте разбрали, това няма да е обикновена среща и определено ще я помните дълго! Врачка Илия ви очаква на 5 август 2020 от 19 ч. на Street Food & Art Festival – Бургас!

avatar