Наградиха най-добрите спортисти на Бургас

Наградиха най-добрите спортисти на Бургас

СПОДЕЛИ

Кметът Димитър Николов награди изявени бургаски спортисти, които през годината са постигнали забележителни успехи на национални и международни надпревари.

Те са възпитаници на Спортен карате клуб „Киокушин Спирит“, Спортен клуб по акробатика „Акро Джъмп“, Спортен карате клуб „Цанев Бургаска област“ и Спортен клуб по ръгби „Бургас“ и през настоящата година спечелиха десетки купи и медали.

„Поздравявам ви за това, че сте отделяли време за тренировки, проявявали сте постоянство. Постигнатите успехи показват, че децата в Бургас спортуват активно. За нас най-важно е да създаваме условия на територията на града и общината, където децата да имат възможност да тренират. Именно вашите успехи ни дават допълнително смелост да инвестираме в подобряването на спортните бази, зали за тренировки, игрища и в изграждането на нови съоръжения“, каза кметът Николов.

На церемонията присъства и зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева, която поздрави бургаските спортисти и техните треньори за постигнатите успехи.

avatar