Мъже потрошиха столично заведение пред очите на клиенти /СНИМКИ/

Мъже потрошиха столично заведение пред очите на клиенти /СНИМКИ/

СПОДЕЛИ
Снимка: btv

Група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард “Тодор Каблешков” вчера вечерта и потрошиха мебели пред очите на изумените клиенти. Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението, съобщи Нова телевизия, която разпространи и записи от охранителните камери.

Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, след като преди това са седяли на една от масите в заведението и консумирали напитки.

Мъжете са предупредили персонала собственикът да се обади “на когото трябва”, за да не му се случва това всеки ден.

Пред телевизията бизнесменът, който се казва Емил Лазаров, заяви, че знае кой е изпратил групата, но ще каже само на органите на реда. Той добави, че се страхува за живота си.

“Около 18 часа са дошли 7-8 души. Седнали са, направили са някаква поръчка. Единият от тях е извадил нож, който е забил в масата. След което са си тръгнали. Няма нещо незаконно. Страхувам се за живота си. Имам жена и три деца. Ще взема охрана. Ако не се обадя на този някой, това щяло да продължава всеки ден”, каза още той.

Няма пострадали при инцидента.

До края на деня извършителите ще бъдат задържани, заяви тази сутрин началникът на СДВР Георги Хаджиев.

По-късно Хаджиев уточни, че вече е арестуван поръчителят на престъплението – въпросният съдружник на потърпевшия. Става дума за строителна фирма.

Коментари

avatar