Мъже наказаха кафе автомат с бой и товарене на каруца /ВИДЕО/

Мъже наказаха кафе автомат с бой и товарене на каруца /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Сизифовски труд са положили двама мъже, за да накажат кафе автомат в шуменското село Цани Гинчево, защото им глътнал стотинките, а не пуснал кафе. Камера е запечатала изстъплението.

По данни на собственика на автомата, повреждането е станало на 12 октомври за времето от 22 часа до 7 часа на следващата сутрин, съобщават от полицията,цитирани от Труд. Съобщено било, че имало опит да се взломи катинарът й. При извършения на място оглед полицейските служители установили множество удари по машината. Охранителна камера в близост запечатала всичко. Установена е самоличността на двамата хулигани – местни жители на 27 и 28 години. За извършено престъпление по чл. 216 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.

Изяснено е, че двамата пускат монети, но машината не дава кафе. Пускат още стотинки, но получават само празна чаша. Явно това ги е подтикнало да я ритат и блъскат, за да върне монетите. После дотътрили каруца без кон, за да я натоварят и да “тръскат” кафе автомата с надеждата да пусне монети. 

Двамата мъже до момента не са криминално проявени.

avatar