MAXX: Нямаме търпение да се видим на SPICE Music Festival в Бургас!

MAXX: Нямаме търпение да се видим на SPICE Music Festival в Бургас!

СПОДЕЛИ

Maxx (съкратено от Maximum Xstasy) e германска евроденс формация, изключително популярна през 90-те с хитовете си “Get a way”, “No More (I Can`t Stand It)”,You Can Get It” и други.

Въпреки успеха, групата се разпада през 1995, но през 2016 Maxx официално се завърна на сцена, при това с основателите на проекта – Maxx Brunner и Wind.

А на SPICE Music Festival 2020 феновете им ще могат да ги видят за първи път на българска сцена – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас!

Какво да очакват българските ви фенове от участието на SPICE Music festival 2020?

Много рап, вокали на живо и мощна обмяна на енергия с публиката. Ще ви върнем обратно в 90-те с оригиналната ни музика!

  •  Защо музиката на 90-те е уникална и толкова различна?

Музиката на 90-те беше пълна със забавни послания, ярки неонови цветове и енергия, която ни събираше и ни караше да се смеем. Въобще 90-те бяха наистина забавни времена!

  • Какво ви вдъхновяваше през 90-те и в какво откривате вдъхновение днес?

Музиката на 90-те ни събираше всички заедно и тази сплотеност ни вдъхновяваше и правеше щастливи. Днес ни вдъхновява това да се срещаме феновете си от 90-те, да си разказваме истории, да разглеждаме стари снимки от тогава.

  • Кой е любимият ви хит от 90-те?

Real to reel feat Mad Stuntman – „I like to move it“, определено! Срещнахме се за първи път преди 25 години зад сцената на MTV фестивал в Швеция и все още сме приятели! Уникална енергия!

  • Мотото на SPICE Music festival е „Опитай вкуса на музиката!“ – какво е мотото на 90-те, според теб? Как би описал твоя любим вкус от 90-те?

Вкусът на 90-те е оригинален – няма друга подобна ера! Но ако трябва да се замислим, за нас 90-те имат вкус на ORANGINA, газираната портокалова напитка.

  • Има ли някакво специално послание, което искате да предадем на феновете ви в България?

Вече 25 години хитовете на Maxx са в европейските музикални класации и сме толкова развълнувани да си споделим с вас на живо, от сцената на  SPICE Music festival 2020! Никога не сме били в България досега, така че нямаме търпение да се видим на живо с феновете ни!

avatar