Майка уби двете си деца, след скандал с мъжа си в Сандански

Майка уби двете си деца, след скандал с мъжа си в Сандански

СПОДЕЛИ

Трагедия се е разиграла в Сандански, майка е заклала двете си невръстни деца на 3 и 5 годинки, съобщи полицията. Инцидентът е станал в четвъртък следобяд.

Майката е изпаднала в нервна криза след скандал със съпруга си, грабнала кухненски нож и заклала децата си. По този начин тя решила да му отмъсти,съобщи ПИРИН НЮЗ.

Сигналът за извършеното престъпление е подаден в 17:30 ч.

Заподозряната за кървавото престъпление Красимира Дунева е завършила УНСС, в миналото е работила в Изпълнителна агенция “Железопътна администрация”./Снимка:ПИРИН НЮЗ

Майката Кристина Дунчева е на 32 години, безработна, а бащата Георги е горски служител.  Младото семейство са били в развод от месеци и са имали огромни разправии за издръжката на децата. Съдели са се и вероятно последният скандал отново е бил за пари.

Майката е арестувана, в момента се извършват разпити на всички роднини по тежкия инцидент.

 Жилището се намира срещу паркинга на хотел “Свети Никола” в центъра на курортния град. Всички в града са потресени от ужасното криминално деяние.

Знаехме, че с мъжа й Георги, който е горски, не живееха добре и се разделиха, но не са разведени. Днес е станал шумен скандал между двамата и след като той е напуснал дома им, е последвала печалната за децата случка. Кристина работи нещо по временната заетост. Досега не е показвала симптоми за психическа депресия, не сме чули да е лекувана. Гледаше си нормално малките деца. Други подробности не знаем. Ужасени сме, какво я е довело до това престъпление“, коментира пред “Монитор” съседка. 

От пресцентъра на ОД на МВР в Благоевград потвърдиха само, че в Сандански е извършено тежко криминално престъпление, по което се работи. На мястото на трагедията се извършва оглед на местопрестъплението.

По информация на БНТ жената от няколко месеца е работила като касиерка в училище.

Вижте видео:

avatar