Лили Иванова сподели уникална снимка от 70-те

Лили Иванова сподели уникална снимка от 70-те

СПОДЕЛИ

Каквото и да напишем за нея, ще е малко. Тя е една от най-големите ни музикални икони. Десетилетия наред тя радва публиката си с песни, които изпълват душата. Тя е просто… Лили Иванова. Без претенции, без излишна суета, пише Vesti.bg

Тя е артист, който работи неуморно и се развива с времето във всяко отношение – музикално, но и в чисто визуален аспект. Лили Иванова променя много визията си през годините. 

Някои си спомнят, че Лили стартира кариерата си с къса черна коса, съвсем различна от начина, по който изглежда в наши дни певицата, която сега е в отбора на блондинките.

Скоро певицата сподели невероятен свой кадър, правен през 1970 г. На снимката Лили е с много къса черна прическа, облечена в модерни дрехи, които дори и днес ще изглеждат актуални – черен панталон с висока талия и бяла ефирна блуза и ботуши. Най-големият й “аксесоар” пък е… нейната усмивка. 

В коментарите десетки хора обсипват Лили Иванова с комплименти за модерната визия в онези години, а други пишат, че си спомнят много добре този период от музикалната й кариера.

Неслучайно наричат Лили Иванова “Примата”. Тя има 31 студийни албума, 42 мини албума, 1 видео албум и 12 компилации. Концертите, на които винаги вдига публиката на крака, са пък хиляди. Скоро, след края на извънредното положение, на бял свят ще излезе продуциран от нея филм. 

avatar