Кои са най-страстните зодии в спалнята?

Кои са най-страстните зодии в спалнята?

СПОДЕЛИ
снимка-.bustle.com

Любов, връзки, секс…Когато те са замесени, винаги поглеждаме към звездната карта, защото се вълнуваме от това, с кои представители на зодиака си подхождаме, или с кои връзките са обречени на провал. Вижте трите зодиакални знака, които отделят най-много внимание на секса.

Близнаци
Ако има представители сред зодиакалните знаци, за които фетишите са нещо изключително важно, когато става въпрос за секс, то това са Близнаците. Страстни, обичащи разнообразието в спалнята, на моменти дори извратени. За жалост, желанието им за секс, често може да се окаже причина за провала на връзките им.Близнаците обичат флирта и отдават голямо значение на любовната игра. Вдъхновяват се от много и различни неща, като романи, филми. Ако имате връзка с представителите на тази зодия, трябва да знаете, че ви очакват вълнуващи креватни забавления, но трябва да им бъдете винаги интересни и никога да не претупвате любовните ласки. Обичат да си фантазират за секс и да споделят фантазиите си с партньора. Внимавайте с Близнаците, не се отказват лесно от своята плячка.

Рак
Родените под знака на зодия Рак, са едни от най-емоционалните, но и също толкова страстни и отдаващи значение на секса. За тях един от най-добрите начини да се достигне близост с партньора е именно, чрез добрия секс.
Те са много отворени към експерименти в спалнята, не се страхуват да споделят своите сексуални желания или да експериментират. Не са им чужди сексът за една нощ, груповите забавления, защото те са ненаситни. Изживяването в спалнята е нещо, което дълго ще помните.

Скорпион
Никак не е случайно, че точно този зодиакален знак, попада в списъка на зодиите, за които сексът е повече ежедневие. Когато става въпрос за страст, романтика, любов, Скорпионите почти нямат равни на себе си. Те винаги са водещи в организирането на романтични изненади, в ухажването. Имат повече от един сексуален фетиш.
Родените под знака на зодия Скорпион имат неустоима сила на привличане и силно изразена аура. Ето защо, около тях винаги има много ухажори, а самите те, с лекота успяват да покорят обекта на техните желания, карайки го да играе по техните правила, дори в спалнята. Ако скоро сте започнали взаимоотношения със Скорпион, много бързо ще попаднете в неговия капан от страсти. Очакват ви нощни приключения, вълнуващ секс. Бъдете винаги неотразими, те ще го оценят, особено представителите на силния пол.
Източник: Струма бг

Коментари

avatar