Камери заснеха крадци в бургаски магазин /ВИДЕО/

Камери заснеха крадци в бургаски магазин /ВИДЕО/

ИзточникNOVA

СПОДЕЛИ

Двама младежи задигнаха бутилки скъп алкохол от голям хранителен магазин в Бургас. Обирджиите не се притеснили от десетките надписи, че кадрите от всяка кражба, ще бъдат качени в социалните мрежи.

Ако някой ги познае да пише

Публикувахте от Дияна Комитова в Петък, 8 март 2019 г.

Двамата застават под една от камерите за видеонаблюдение и всеки от тях пъха в дрехите си по една бутилка скъп алкохол. Служителите в обекта не вярват, че крадците ще получат адекватно наказание и затова искат поне лицата им да бъдат показани за назидание.

„Оглежда се, взима една бутилка и си я прибира. Не го притеснява,че има хора в магазина, колежките са там. От нищо не се притеснява. През това време другият му приятел обикаляше някъде из магазина. Те са влязли с цел да крадат”, разказа пред NOVA ,управителят на магазина Дияна Комитова .

Бутилката луксозен алкохол е прибрана в бельото, под якето, и двамата необезпокоявани напускат обекта. Поредната кражба от големия търговски обект става около 15 ч. на 8 март. В този момент в магазина има и клиенти и служителки. Никой от служителите не разпознава двамата мъже, тъй като не са редовни клиенти. Кражбата е на стойност около 80 лв. Наглият обир осъждат и клиенти на магазина. „Това е недопустимо. Трябва да се вземат строги мерки. Това не е първият случай. Ние гледаме непрекъснато по телевизията,че се дават хора, които крадат, но решение няма”, смята клиентът Елена Костадинова.

Ръководството на магазина вече е подало сигнал в полицията, но предвид стойността на откраднатото не вярва, че ще има наказание за извършителите.

Коментари

avatar