Камено отбеляза празника на града /СНИМКИ И ВИДЕО/

Камено отбеляза празника на града /СНИМКИ И ВИДЕО/

СПОДЕЛИ
Снимки и видео:На морето.бг

Грандиозно магическо шоу на кокили, гергьовденски хендмейд базар, фототур „Аз обичам Камено“, много песни и танци бяха само част от програмата за празника на града – 6 май, Гергьовден.

За трета поредна година Камено събра всички смелчаци кулинари от района, които искаха да покажат своите умения пред съгражданите си. Фестивалът на домашната гозба се превърна в емблема на празника на града. Оценител  тази година бе  Махмуд Албироми, участник в риалити формата MasterChef.

„Скъпи приятели гости на града, искрено се вълнувам, че днес, на Гергьовден, Камено отново посреща приятели от близо и далеч. По Ваше желание, за четвърта поредна година, градът отбелязва празника си в Деня  на нашия закрилник Св. Георги Победоносец. Тези четири години бяха изпълнени с много предизвикателства, нови начинания, но всички виждаме, че Камено се преобразява. Тепърва предстои финализирането  на новата камбанария на нашата църква, строителството на площада, санирането на сградата на Общината, изграждане на пътища в селата”, заяви кметът на Камено Жельо Вардунски.

ГЕРГЬОВДЕН В КАМЕНО

ГЕРГЬОВДЕН В КАМЕНО

Публикувахте от НА МОРЕТО / namoreto.bg в Понеделник, 6 май 2019 г.

За втора поредна година се проведе и гергьовденски благотворителен базар, а събраните средства ще бъдат за изграждането на бюст паметник на Васил Левски в града.

В празничния концерт участие взеха децата от танцов ансамбъл „Здравец”, рок певицата Преслава Минасян и народната певица Радостина Йовкова.Водещи бяха Деси Бакърджиева и Петьо Петков.

 

 

Коментари

avatar