Как поддържат форма секссимволите от екрана? /СНИМКИ/

Как поддържат форма секссимволите от екрана? /СНИМКИ/

СПОДЕЛИ

Как поддържат форма секссимволите от екрана?

Брад Пит
Често гол до кръста във филмите си, Брад Пит е винаги в добра форма. Той тренира редовно и е вегетарианец, като освен това не яде никакви обработени захарни изделия.

Брадли Купър
Брадли Купър поддържа формата си като често пие протеинови шейкове, големи количества вода и се подлага на детоксикиращи режими. Казва и че обича да готви с приятелката си (съжаляваме, дами).

Джейк Джилънхол
Джейк си признава, че е като наркоман по отношение на тренировките си и не може да прекара и един ден без да се отбие във фитнеса. Старае се да ограничава месото и диетата му включва много зеленчуци.

Райън Гослинг
Винаги перфектно изглеждащият актьор закусва с овесена каша и набляга на протеините, плодовете и зеленчуците. От време на време си позволява по някой бургер, но рядко. Във фитнеса най-честно е на пътечката и вдига тежести.

Уил Смит
Уил не позволява на семейния живот да окаже влияние върху режима му. Актьорът тренира поне по пет дена в седмицата и често пие протеинови шейкове.

Джордж Клуни
Олицетворението на джентълмен в Холивуд – Джордж Клуни, има усет за добрата храна. Той обича здравословната храна, като менюто му включва много зеленчуци и протеини. Практикува йога, играе баскетбол и бяга всеки ден.

Матю Макконъхи
Матю обича усещането на адреналин в тялото си, когато опре до спорта. Той поддържа формата си, като се катери, кара сърф и колело в планината. По отношение на храната подбира всичко здравословно.

Майкъл Фасбендър
Майкъл прекарва доста време във фитнеса, карайки колело и катерейки се. Менюто му се състои главно от крехко месо и много зеленчуци.

Райън Рейнолдс
Никак не-лошо изглеждащият актьор тренира шест дни в седмицата, за да поддържа това чудно тяло, което виждате на снимката. Яде крехко месо и органични зеленчуци. Освен това е страстен готвач.

Том Круз
Тайната на младоликия Том Круз се състои в правилното хранене и активния начин на живот. Актьорът се катери, кара колело и тренира, винаги когато има възможност.

avatar