Излиза неиздаван сингъл на Джордж Майкъл

Излиза неиздаван сингъл на Джордж Майкъл

СПОДЕЛИ

“This Is How (We Want You To Get High)” е първият нов сингъл от незабравимия Джордж Майкъл за последните 7 години.

Неиздаваната до момента песен осигурява перфектен финал на предстоящия филм “Последната Коледа”, който тръгва в кината на 15-ти ноември.

Седмица по-рано, на 8-ми ноември, излиза саундтрак албумът Last Christmas с най-великите песни на легендарния музикант. 

Джордж Майкъл остави на света едни от най-изключителните поп песни на всички времена, сред които и най-великата коледна класика.

Сега, 35 години след емблематичния сингъл “Last Christmas”, милионите фенове на Джордж по цял свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.  

Съавтор и копродуцент на “This Is How (We Want You to Get High)” е самият Майкъл, с участието на дългогодишния си сътрудник Джеймс Джакман. Днес е премиерата на сингъла у нас в радиоефира и в дигиталните платформи от Анимато Мюзик/Universal Music Group.  

Приповдигнатото, фънки парче, което е на път да се превърне в класика, “This is How (We Want You to Get High)”, притежава съблазнителния стил и мелодия на Джордж Майкъл, които ще развълнуват верните му фенове и ще наелектрезират изцяло нова публика. В текста, написан изцяло от Джордж, си личи, че той се ангажира с недъзите на обществото с характерната за него бленда от самоирония и изкривен хумор.  

Работата по песента “This is How (We Want You to Get High)” започва в началото на 2012 г. В последствие парчето е разработено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните щрихи в края на 2015 при финалните студийни записи на Джордж Майкъл.

avatar