Есенен базар за цветя през уикенда в Бургас

Есенен базар за цветя през уикенда в Бургас

СПОДЕЛИ

В четвъртък тази седмица цветният базар “Флора Есен” ще бъде подреден и изложителите ще очакват своите първи клиенти. Той ще продължи до 18 октомври, неделя.

Много фирми заявиха своето участие във “Флора Есен”, така че се очертава едно богато и пъстроцветно издание. На базара ще откриете търговци, предлагащи широк набор артикули за дома и градината, помпи, поливни системи, акумулаторни косачки, градинска керамика. Наред с тях ще се представят производители на цветя и посадъчен материал, разсадници и флористи. Община Бургас благодари на всички тях за участието. Събитието е на открито, но нека всеки спазва предписаните превантивни мерки против разпространението на вирусни зарази.

Базарът ще се разгърне във вътрешния двор на експоцентър “Флора”. В часовете от 9:00 до 19:00 ч. от фирмените щандове ще можете да закупите разноцветни хризантеми, рози, орхидеи, храсти, дръвчета, луковици, билки, подправки, продукти от лавандула и тубероза, професионални и любителски уреди за поддържане на вашата градина, био препарати и торове.

Традиционна част от есенния базар са местните производители на мед и пчелни продукти, които предлагат вкусен и изключително полезен асортимент.

avatar