Екшън край летния сарай на Доган в парк “Росенец” /ВИДЕО/

Екшън край летния сарай на Доган в парк “Росенец” /ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Бившият министър на правосъдието и настоящ лидер на “Демократична България” беше блъскан от охрана на резиденция “Росенец” известна още като “летните Сараи” край Бургас.

При опит да слязат на брега с документ от областния управител на Бургас, че тази част от брега по закон е публична държавна собственост, политикът, заедно с други членове на “Демократична България” е посрещнат от охраната, която не желае да се легитимира, нито да съобщи дали е част от НСО, дори пред пристигналите по-късно на място полицаи.

Охранителите прилагат сила и избутват бившият министър на правосъдието и другите слязли заедно с него на брега в морето, изтласква лодката им и дори заплашват, че ще я спукат и те “Ще си остана там”!

Вижте повече във видеото:

Gepostet von Hristo Ivanov am Dienstag, 7. Juli 2020

От Националната служба за охрана  изпратиха становище до медиите. Ето и пълният текст, публикуван без редакторска намеса: 

В отговор на многобройни запитвания до Националната служба за охрана във връзка с инцидент с граждани на крайбрежната ивица в близост до парк „Росенец“ край Бургас, НСО заявява, че отказва да бъде въвличана в политически акции, независимо от техните подбуди”.

avatar