Екип на YouTube посрещна Борисов на летището в Мюнхен /СНИМКИ+ВИДЕО/

Екип на YouTube посрещна Борисов на летището в Мюнхен /СНИМКИ+ВИДЕО/

СПОДЕЛИ

Българският премиер Бойко Борисов пристигна в Мюнхен за участие в Конференцията по сигурността.

На летището премиерът беше посрещнат от екип на Youtube канала на конференцията, който осигурява цялостна информация за участието на европейските и световни лидери в събитието. Форматът с онлайн канал беше въведен миналата година, за да достигнат новините от събитието до младата аудитория в глобален мащаб. Една от целите на проекта е да покаже на зрителите случващото се зад сцената на световния форум за външна политика и сигурност.

Пристигнах в Мюнхен, където ще участвам в Конференция по сигурността. Тази година световният форум отново събира близо 500 лидери, които ще се фокусират върху новите предизвикателства пред сигурността. В рамките на конференцията ще участвам в Трансатлантическия форум, организиран от баварския Християнсоциален съюз, както и в кръгла маса, посветена на сигурността на Балканите. Ще проведа и редица двустранни срещи с европейски и световни лидери.

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 14 февруари 2020 г.

Сред участниците в този формат са били генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг и доскорошният управляващ директор на МВФ Кристин Лагард. Каналът разполага с близо 3 милиона гледания на създадените видеа и достигна до широка аудитория през каналите в социалните мрежи на участниците в конференцията.

Коментари

avatar