Ефектни надписи”Бургас”ще привличат туристи в центъра и Морската градина

Ефектни надписи”Бургас”ще привличат туристи в центъра и Морската градина

СПОДЕЛИ
Табелите ще бъдат поставени на площад „Тройката” и на входа на Морската градина, в близост до Пантеона.

Да бъдат предвидени средства за проектиране и поставяне на две цветни рекламни модулни конструкции с името на град Бургас, предлагат общинските съветници от ГЕРБ Антон Берданков и Георги Кузманов.

Предложените в докладната локации са две – на площад „Тройката” и на входа на Морската градина, в близост до Пантеона.

„Развитието на туризма на територията на Община Бургас е приоритетна област и важна предпоставка за устойчив икономически растеж. В последните години бяха реновирани и изградени нови туристически обекти, съоръжения и атракции, които се посещават не само от туристите, но и от жителите на града”, напомнят общинските съветници.

По думите им туристическата атракция, която липсва, е модулна конструкция с рекламен надпис на града. Съветниците смятат, че това ще се превърне в едно от любимите места за снимки на жителите и гостите на Бургас.

„Считаме, че реализирането на нашето предложение ще спомогне за възприемането на Бургас като морска дестинация и самостоятелен туристически център, тъй като подобни надписи са изключително популярни в по-големите европейски градове, в които на централно място са поставени обемни светещи букви с името на града”, пишат Берданков и Кузманов.

Съветниците предлагат и проекти за атрактивните надписи.

Коментари

avatar
trackback
Ето какво ще бъде построено в бургаския ж.к." Меден рудник" през 2019 г. | НА МОРЕТО

[…] […]

trackback
Реконструират цялостно двора на ПМГ/ГРЕ "Раковски“ в Бургас | НА МОРЕТО

[…] […]