Депутатски син е бил в джипа, убил Милен Цветков! Задържаха го

Депутатски син е бил в джипа, убил Милен Цветков! Задържаха го

СПОДЕЛИ

Синът на депутата Лъчезар Иванов е задържан за 24 часа във връзка с вчерашната катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков, съобщиха от разследването. По-рано днес стана ясно, че освен шофьорът – 22-годишният Кристиан Николов, в ареста е задържана и майка му, чиято фирма е собственик на джипа.

От МВР съобщиха, че 24-годишен мъж е задържан за 24 часа във връзка с тежкия пътен инцидент. На мястото  до шофьора е седяло и момиче, все още не е разкрита самоличността му.

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов съобщи за „24 часа“, че синът му е бил в джипа, врязал се в автомобила на Милен Цветков. Той е избягал от местопроизшествието, но днес сам се явил в полицията.

“За да спра всякакви спекулации поднасям съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков и заявявам, че нямам никакви намерения да оказвам натиск – ще съдействам, доколкото ми е възможно, цялата истина за инцидента да бъде изяснена”, заяви народният представител.

Той допълни, че последния разговор със сина му бил преди 3 години, когато го информира, че не живее в България.

Припомняме , че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 г. и в друг скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е извършил въоръжени  грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. „Г.М. Димитров“. Тогава депутатът също се разграничи от своя син, като обясни  отново, че нямат близки контакти с майка му Дияна Долапчиева и самия него.

avatar