D2 и Фанданго на Варна Summer Food Fest

D2 и Фанданго на Варна Summer Food Fest

СПОДЕЛИ

Морска гара Варна посреща първия Summer Food Fest, който ще продължи до края на септември. През летните месеци релакс зоната се превръща в място за незабравимо забавление в комбинация с апетитен асортимент от храни.

Посетителите на летния фестивал ще могат да се насладят на разнообразно меню и да опитат авторски предложения, морска храна и съвременна стрийт-кухня.

Горещото лято на Summer Food Fest се гарнира с музика и специално подготвена програма. Концертите и музикалните изпълнения няма да се ограничат в един жанр, за да зарадват разнообразната аудитория. От рок концерти до диджей партита – фестивалът ще се постарае да предложи по нещо любимо за всеки.

А специално за жителите и гостите на Варна на 24 юли концерт ще изнесат великаните от D2, а в събота, на 25 юли ще пеят любимците на Варна от група “Фанданго”.

Съобразявайки се с всички епидемиологични предписания, в наличност ще са санитарни помещения, а фестивалът Summer Food Fest ще се погрижи да предотврати струпването на участници, предлагащи едни и същи продукти и услуги, като така ще даде възможност за повече креативни възможности и услуги за гостите на събитието.

avatar